D66: beter goed gejat dan slecht bedacht

D66 is klaar voor de verkiezingsstrijd. Met de  Pechtold -wind in de rug denkt D66 bij de verkiezingen hoge ogen te gooien. En waar zet de D66 op in? Op democratische vernieuwing? Op meer rechtstreekse invloed van de burgers? Op een gekozen burgemeester? Op Almelo de onderwijsstad? Nee, D66 zet in op een nieuw stadhuis in het Twenthecentrum. Natuurlijk is het Twenthecentrum een kroonjuweel van de stad. Op zich een aardig idee. Maar wel gejat van de VVD die al sinds januari de discussie over de locatie van het stadhuis heeft aangewakkerd.

Volgens Fred – “ik waai met alle winden mee” – Gerritsen voelt zijn partij niets voor ‘een geldverslindend nieuwbouwproject’ op de Kloosterhoflocatie. Yea Right. Wel voelt hij kennelijk iets voor de geldverslindende begroting waarmee zijn partij onlangs zonder morren instemde. Ach, zo gaat het altijd met D66. Wat zei Van Mierlo ook al weer over kroonjuwelen? O ja, die worden doorgaans gestolen. En zo gaat het altijd met D66.

Het geweten van Almelo

Posted by Redactie

3 comments

Het is toch heel jammer dat “het geweten van Almelo” zich zeer slecht verdiept in het verleden.

D66 was de eerste die in 2007 het burgerinitiatief ondersteunde “van stoomspinnerij naar nieuw Gemeentehuis”.

Wat betreft de begroting (ik heb dit op de voet gevolgt)D66 durft te kiezen en de VVD loopt weg voor zijn verantwoordelijkheden.

Dus “Almelo Anders” a.u.b. zorg niet voor eenzijdige bericht geving en blijf onafhankelijk en geen VVD ondersteunende site!

Hallo Palingboer,

De betere stukken van de gele raaf worden o.a. geschreven door de redactie van Almelo Anders of de heer Guikink…

Mooie titel.

Beter goed ge copy/pasted dan slecht bedacht:
Zag ik dit stuk ook bij de columns van de GeileRaaf?

Of bij jij er ook eentje van (de hetehaan?

Geef een reactie