Almelo-Anders-Logo8

11 comments

siXTgpInOoYq

ySczFskIfTQ

⭕ ТRАNSFЕR 0,7576 bitсоin. Continue >> https://telegra.ph/BTC-Transaction–346998-03-14?hs=763fa7d37c92d2dae9cde025a2f4191f& ⭕

dzxt4v

geNFnVQhcXxd

uBhPjeiTt

YrNokpQnVLOhIX

OKhfUQVgkiBvl

kPLeJxbrlhoOXWw

RYvcDxWPuIZQHoXw

RQSsUajgHAo

PSkwnhdG

Nieuw stadion voor Heracles
De voorzitter van Heracles Dhr. Jan Smit wenst niet “aan een dood paard te slepen”, daar waar het betreft de aarzeling van de Gemeente Almelo om in te stemmen met de subsidie voor de bouw van een nieuw Heracles stadion. Maar zo heet zal de soep toch niet opgediend worden. WAt mij wel verbaast is dat Heracles zich voorneemt om ook een hotel in het nieuwe stadion op te nemen. Juist nu de gemeente heeft toegestaan dat het private project Almelo Nouveau van start mag gaan, inclusief een hotel. Daartegen liep de gehele middenstand onder leiding van de uitbater van het Theaterhotel (welke zelf een hotel nabij Almelo-Wierden bouwt) te hoop, omdat dit nooit rendabel zou kunnen zijn en “zijn: Theaterhotel zou benadelen. Uiteindelijk hebben zij zich moeten inschikken in de goedkeuring van de (nogmaals benadrukt)bouw van Almelo Nouveau INCLUSIEF een entegraal deel, namelijk een hotel. Frappant is, dat nu Heracles zich voorneemt om een nieuw stadion inclusief hotel te gaan bouwen, er geen enkele MKB BoBo, inclusief Dhr. Hamming geen enkel bezwaar heeft geuit. Dat is op zijn minst: VREEMD!. Wel een volledig privaat hotel trachten te blokkeren, maar een met gemeente subsidie te bouwen hotel zonder commentaar te laten.
UIteraard hoop ik dat de gemeente Almelo de voorwaarden van Heracles zal accepteren en dat het tot de bouw cvan een volwaardig stadion voor Heracles zal komen. Deze club heeft zich voldoende bewezen in de eredivisie om zo’n uitbreiding/nieuwbouw van zo’n stadion waard te zijn. Ik hoop dan ook dat de voorzitter van Heracles met zijn laatste uitspraken de gemeente Almelo “op scherp” heeft gezet. Mogelijk zou Jan Smit een gebaar kunnen maken door de toevoeging van een hotel te willen schrappen bij de bouw van een nieuw stadion. Mede ook om zijn toekomstige buurman “Almelo Nouveau”de kans te geven een haalbare kans te geven met het hotel in dit complex gepland.

Henk de Jong

Geef een reactie