Het CDA fileert

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Het ellenbogenwerk en voordringen is al begonnen, om nog maar te zwijgen over de mooie beloftes, die de verschillende partijen de burger weer doen. Het CDA presteert het zelfs om het fileermes alvast in haar eigen top te zetten. Slachtoffer is oudgediende en ervaren Lily Altena-Cominotto, die zelf toch een wat hogere positie in gedachten had dan de familiekliek binnen het CDA. Daar behoort zij niet toe, dus werd ze schaamteloos gepasseerd. Echter dat pikte Lily niet. Ze zit deze raadsperiode nog even uit, maar keert daarna niet terug. In de politiek kun je blijkbaar niemand vertrouwen, zelfs je eigen partijleden niet. Duidelijk een geval van Polikliek!

Almelo Anders Logo6

Posted by Redactie

3 comments

Jeroen,

Bijna helemaal met je eens, of de VVD de kar moet trekken betwijfel ik nog. Mijn voorkeur gaat naar D66.
Laat die Gerritsen maar eens zien wat die kan!

Wordt het niet tijd dat er in onze stad eens een hele andere wind gaat waaijen? Laten de partijen die al jaren op het pluche zitten en voor het zeggen hebben gehad in deze stad, ik denk dan met name aan de PvdA en CDA, nu eens op de harde bankjes van de raad gaan zitten! Zij er geen wijze Almeloërs te vinden die uit een ander partijnest komen en nu eens onze stad een beter aanzien kunnen geven? Ik ben de types Sjoers, Kuiper en Kuik nu wel een beetje zat. We zitten toch ook niet te wachten op de zelfde types in de personen van bv. Kozijn en Slettenhaar? Onder aanvoering van bijvoorbeeld de VVD zou er met één of twee andere partijen toch een ander college gevormd kunnen worden? Ik moet toegeven dat dan die andere partijen zich beter moeten profileren. De mogelijkheden zijn er…………Heracles!

Hoe kan het ook anders, de Christen Democratische Afbraak heeft het christelijke aspect al eeuwen geleden achter zich gelaten (weet u nog? de 10 geboden???).
Democratisch zijn ze al niet meer sinds ze de macht hebben geproefd…

En AFBREKEN? Daar zijn ze in gespecialiseerd!

Geef een reactie