‘Treitercampanje’ VVD naar nieuw dieptepunt

(ingezonden)

“Laatst was ik bij het eerste debat van de politieke partijen aanwezig in het Polmanstadion. Mijn persoonlijke favorieten BBA deelde bij de ingang folders uit. Toen ik binnenkwam zag ik een Volgevreten VVder die ik herkende aan zijn VVD Sjaal stiekum de folders van de BBA weggooien! Iemand van BBA zei de VVder dat ie moest ophouden. De VVder gaf de flyers met de staart tussen de benen terug aan BBA. Echt een slechte actie van die VVD. Het lijkt wel een treitercampanje!

Groten van Harry (bekend bij Heracles-aanhang)

 Naschrift redactie: kennelijk wordt er geen middel meer geschuwd in de huidige verkiezingsstrijd en lijkt het inmiddels meer op een arena waarin David en Goliath tegenover elkaar staan. Het wordt steeds leuker. In een reactie op het ingezonden bericht laat de VVD weten dat “alleen betalende partijen folders konden neerleggen”.

UPDATE: inmiddels heeft ook de BBA zelf gereageerd op bovenstaande en daarin wordt de exacte gang van zaken uitgelegd. Daaruit blijkt dat ook de PvdA met de flyers aan de haal is gegaan. Verder is de VVD Almelo erg boos op AlmeloAnders omdat deze site de ingezonden berichten omtrent het flyer-relletje zomaar heeft geplaatst. Echter past en staat AlmeloAnders geen censuur op verzoek toe. Evenmin is AlmeloAnders verantwoordelijk voor de inhoud van ingezonden berichten en voor meningen van burgers, die op deze site worden gespuid (don’t kill the messenger). Zie dus ook de reactie van de BBA bij de ‘Comments’  hieronder.

Posted by Redactie