Ex-PVA’er Kamphuis haalt uit naar chef-redacteur Tubantia

De kersverse Almelose politicus Gerwin Kamphuis, die onlangs uit de Partij Vrij Almelo werd gezet, heeft behoorlijk de dampen in door publicaties in het lokale dagblad TCTubantia. Chef-redacteur Leo van Raaij, die er een handje van heeft om iedereen die de gevestigde orde in gevaar brengt, met z’n scherpe pen neer te sabelen, krijgt er flink van langs. Volgens sommigen staat Van Raaij erom bekend de spreekbuis van het Almelose College te zijn. Gerwin Kamphuis heeft er in elk geval tabak van en slaat Van Raaij in een ingezonden brief in niet mis te verstane woorden links en rechts om de oren. Lees hieronder:

Dag Leo,

Vandaag las ik in je slinkse krant dat je al voor de verkiezingen dacht dat ik iets ergs in mijn jeugd heb meegemaakt. Van een slinkse pisnicht als jij kan ik zoiets blijkbaar verwachten. Net als je citaten in je achterlijke dagbladje dat ik door de politie van huis ben gehaald ivm mijn rijgedrag. Ook schrijf je steeds dat ik wethouder Sjoers wel op zijn gezicht had willen slaan.

Je weet gewoon totaal niet waar je het over hebt. Dat over Sjoers was humor, hij lacht er zelf om, mijn verzekeringsmij heeft mij door aangetoonde bewijzen vrijgesproken wat betreft mijn rijgedrag. Mijn moeder weet niets over traumatische ervaringen uit mijn jeugd. Tjonge, wie probeer jij nu te naaien en voor wie ?

Tja, maandag diverse artikelen in jouw krantje, waar Harry de Olde een mes in mijn rug steekt. Oke, dat kan ik wel hebben, uiteraard vind ik het niet aardig, maar door opgelopen frustraties snap ik waarom Harry zo doet. Maar wat ik van jou in mijn rug kan verwachten, daar krijg ik pas echt de kriebels van, brrrr ;-).

Groet, Gerwin Kamphuis

UPDATE:  de redactie heeft Ugur Çete van de gelijknamige partij gevraagd naar de geruchten dat Kamphuis zich bij hen wil aansluiten. Çete reageerde hier lacherig op, maar meldde wél dat “…indien Kamphuis het programma van Çete onderschrijft hij van harte welkom is”….

Posted by Redactie

4 comments

Ja deze man is gewoon in dienst van de gemeente Almelo en het CDA,nou dan kun je deze praktijken verwachten,en zal wel niet worden ontslagen,zo gaat deze krant te werk,vaak worden er bewust reacties niet geplaatst,vooral als iemand de waarheid schrijft dan kun je het helemaal vergeten,binnen een jaar of twee kun je alleen betaald de internet site van tubantia bekijken, en zal er niet veel meer gereageerd worden zijn we van dat geouwehoer af.

Ik begrijp tevens niet waarom Van Raaij niet ontslagen wordt bij Tubantia, aangezien hij de persvrijheid
niet respecteerd, en zich bezig houd met censuur op de site van Tubantia. Er zijn veel ingezonden stukken “reactie’s” van mensen die hij heel bewust niet heeft geplaatst.

Over lange tenen en korte lontjes gesproken. Koop eens een echte boot HaGé.
Het volk dat in een doerak vaart is het zelfde wat vroeger in een dafje reed.

Het zou wel leuk zijn als we dit een beetje beschaafd zouden kunnen houden.

Geef een reactie