Fratsen met fietsen(rek)

Onder het motto “hoe bedenk je zoiets” werden wij geattendeerd op een bizarre situatie op het station. Wat is het geval? Zoals we allemaal weten is en blijft het  daar nog steeds een chaos van dubbel geparkeerde fietsen.

Natuurlijk is dit een mentaliteitskwestie omdat er in principe voldoende fietsenrekken staan voor wie bereid is een stukje verder te lopen in de richting van de Wierdensestraat. Echter, halverwege, en half op de stoep, staat wel een fors reclamebord dat mensen belet daar fietsen te stallen terwijl vlak daarachter weldegelijk een onmogelijk te gebruiken fietsenrek is geplaatst. Raar maar waar:

Wij vragen ons in alle gemoeide af wat de verantwoordelijk inrichter van deze openbare ruimte heeft bezield. Klein leed natuurlijk, maar als  de gemeente werk wil maken van het openbaar vervoer, dan werken dit soort fratsen averechts. Wij  stellen voor dat het bord wordt verwijderd. Voorbijsnellend verkeer wordt dan ook niet afgeleid.

Posted by Redactie

1 comment

Afdeling Fietsrekken en Prullenbakken is een andere afdeling dan de Afdeling Horizonvervuiling en Grenzeloos Graaien, toch?
Wat is het probleem dan?

Geef een reactie