Hebt u het ook gelezen? BBA rechts?

(ingezonden door BurgerBelangenAlmelo)

Vandaag staat er een verhaal in TC Tubantia van de hand van chefredacteur Leo van Raaij die ons als partij inschaalt op de rechterflank van het Almelose politieke spectrum. Tja, als de mensen zo worden voorgelicht door het enige dagblad dat Twente rijk is!

(archieffoto)

Het kan natuurlijk zijn dat van Raaij geen politiek gevoel heeft en er de ballen van snapt, maar BBA is sinds haar oprichting in 1997 nog nooit rechts geweest en zal dat ook nooit worden. Door de jaren heen heeft BBA altijd recht door zee geacteerd in het belang van alle Almelose burgers en altijd afgewogen standpunten ingenomen tijdens de raadsperiodes van 1998 tot 2006. Sindsdien zit BBA in de wachtkamer en sindsdien de ‘luis in de pels’ niet meer het debat in de raad scherp neer kon zetten is er heel wat op de Almelose burgers afgekomen.

Dat megalomane denken van het CDA en PvdA, met vaak zelfs ene Fred Gerritsen van D66 voor de ‘coalitietroepen’ uit, heeft Almelo in een precaire financiële toestand gebracht, zodat anderen nu het puin moeten gaan ruimen en het megalomane denken weer tot normale Almelose proporties terug moeten brengen. Dat heeft niets met Rechts of Links te maken maar alles met recht door zee en vooral pragmatisch.

Daarvoor ontloopt BBA ook geen enkele debat als het iets toevoegt, maar dat doen die door de ‘kliek’ geregisseerde verkiezingsdebatten geenszins. Het eerste debat in het Polmanstadion bevestigde dat nog eens, het leek wel een ‘kippenren vol kakelende kippen’ die alleen maar herhaalden hoe goed ze wel niet bestuurd hadden in de afgelopen jaren. De luisteraars thuis die de eindstreep haalden zijn zelfs op één hand te tellen. Daarom wordt er ook gekort op de subsidie van Radio Almelo, omdat de ‘kliek’ eigenlijk wel weet dat ze er een potje van hebben gemaakt en sinds Zembla weet heel Nederland hoe dat in Almelo werkelijk zit!

Uw mening kan naar: almelo@tctubantia.nl of hoofdredactie@tctubantia.nl misschien dat van Raaij dan ook eens de ogen open gaan. 
 
Marcel Hubers, BurgerBelangenAlmelo (BBA).

Posted by Redactie