Het ijzeren gordijn

Een blik in de raadszaal van het Almelose stadhuis afgelopen week, tijdens een informatieve raadsvergadering. De sfeer tussen de gebrouilleerde heren De Olde (links) van PVA en Kamphuis (voormalig PVA nu Lijst Kamphuis) is om te snijden. Daarom werd het aloude ijzeren gordijn maar weer eens van stal gehaald. Een politieke partij is net een huwelijk.

Posted by Redactie

11 comments

Mee eens, sorry sorry sorry.
Maar het blijft een hele mooie foto.

Eric, helemaal met je eens.

Almelooo, ik waardeer je steun die spreekt uit diverse reacties van je op nieuwssites, maar Harry
afkraken lijkt me niet nodig. Al waren er meningsverschillen, ik waardeer hem wel voor zijn motivaties,
acties en inzet met de PVA.

@ Eric,

Juist niet, aangezien het volksvertegenwoordigers zijn, en die komen uit alle groepen uit de samenleving.
Verder zie ik prachtige contrasten in de foto; De heer Kamphuis die professioneel zijn taak zit uit te voeren, en Harry de Olde zit er als een zoutzak bij. Whuahahaha.

Het wordt tijd dat gemeenteraadsleden minimaal een HBO functie moeten hebben genoten.

Over zijlijnen en inbreng bij PVA gesproken:

Zonder onderling overleg laat de lijsttrekker vertrouwelijke collegestukken lekken naar Tubantia.
Uiteraard door iemand anders laten doen om zelf later de onschuld uit te kunnen hangen. Ook net doen of ie van niks wist over een kritische brief door mij gemaild aan het college over de situatie Kolenbrander Bornerbroek. Als het college laat weten niet gediend te zijn van dergelijke kritiek, gebruikt hij het tegen je en gebruikt het zelfs als excuus mij de PVA uit te zetten.
Maar daar zit meer achter, maar eerlijkheid om hier dan voor uit te komen ? Nee, die is er niet, hij steekt nog een mes in je rug door tegen Tubantia te suggereren dat ik mogelijk iets ergs heb meegemaakt in mijn jeugd (Nou, heb het gevraagd, maar mijn moeder weet van niks).
Nog meer stiekemigheid: Na het lekken van die stukken bel ik de voorzitter heer Snijder hierover. Heer Snijder geeft enkel de mededeling dat ie geen voorzitter meer is en druk is met andere dingen.
Vervolgens wordt op een gemene achterbakse manier het werken van de raadsvolger onmogelijk gemaakt zodat deze maar vrijwillig opstapt. Na nog meer kritiek op zijn achterlijke beleid wordt ik dan uit de PVA gegooid.
En wat blijkt: Heer Snijder is dan toch ineens weer voorzitter. Had heer Snijder er geen zin meer in nadat ie niet is gekozen en/of had meneer Snijder een probleem met mij ? Wat was het probleem, had dat te maken met de opmerking van lijsttrekker dat de AIVD mij in de gaten hield i.v.m. de zogenaamde bedreiging van een wethouder ? Wat een kortzichtige opmerking. Wat het probleem ook was, had het me gewoon op de man af gezegd.

Kritiek kan deze lijsttrekker niet hebben, dat is te moeilijk, dan ga je over de zijlijn en heb je geen inbreng meer, het liefst wil hij dat mensen hem aanbidden, die hij zijn ikbenzogeweldigverhalen kan vertellen.

PVA = Partij Veer Achterin

Goed Beide Heeren ! nu nog resultaat !! u bent niet voor niets VOLKSVERTEGENWOORDIGER !!
(van onze belastingcentjes)

Aan Willie:
Over de zijlijn: daar staat niemand bij ons.
Over de inbreng: iedereen heeft wat in te brengen.

Sjoerd,
Ik ben blij dat je dan toch nog ergens om kan lachen. Maar ja…wat moet je anders, als je via de zijlijn alles meemaakt. Of heb je meer in te brengen bij PVA?

Gerwin,
Ga verder als Lijst Kamphuis, mijn stem krijg je in ieder geval!

De vraag is wie van beiden ‘achter tralies’ zit. Misschien allebei wel.

Spanning valt wel mee als ik zo naar die foto kijk !

Ik wist wel dat de humor niet verdwenen was bij Almelo Anders…..daarom heb ik bij het zien van deze foto erg smakelijk en hartelijk gelachen. Niet uitgelachen dus, maar echt gelachen. En: bedankt voor de lol.

Geef een reactie