“Er is niets aan de hand”…

Nee hoor, in Almelo is niets aan de hand. Alles loopt op rolletjes en wat in de media staat moet je allemaal niet geloven. Het volk moet vertrouwen op dat ene paar blauwe ogen in het stadhuis. De marsroute Almelo (de uitvoering van het omstreden Masterplan) wordt naar het zich laat aanzien echter nog een heel lange, zware mars. Zoiets deden ze vroeger in China ook al eens, waar ze destijds ook een opperbeste grote roerganger hadden, die het allemaal beter wist. En wie had het afgelopen week ook al weer over ‘tendentieus’?

De heer Jan Schuldink van de firma Löwik (aannemer) in gesprek met Anthon Sjoers, gisteren in het Twenthecentrum: “Anthon, ons projectje loopt ook uit, maar wees gerust… ik heb genoeg zekerheid en jij straks een leuk commissariaatje.” (foto: De Geleraaf)

Posted by Redactie

5 comments

Partij Vrij Almelo

Volksverlakkerij en vriendjespolitiek !

Gemeenteraad: even Apeldoorn bellen?

We weten hoe het Mao is afgelopen..
L’histoire se repète.. ?

Ik hoop het.

Het bewijs van bedrog, succes of falen zal de uitslag bepalen?

Het kan toch echt niet waar zijn dat het college in Almelo de plannen voor het Masterplan door een Gemeenteraad drukt, welke (naar e hopen) geen flauwe afspiegeling vormt van de raad NA de a.s. verkiezingen. Vier jaar geen enkele actie en dan notabene een maand voor de cruciale verkiezingen de zaak doordrukken. Ongehoord!

Geef een reactie