Motie van Stork onhaalbare kaart

(ingezonden door Burgerbelangen Almelo)

ALA heeft aangekondigd, indien de uitleg van wethouder Sjoers over Fortezza niet voldoende is, een motie van wantrouwen te zullen indienen. Deze motie zal het niet halen omdat de PvdA en D66 al lang bezig zijn met een nieuwe coalitie vorming. De wethouders zetels worden nu al verdeeld. Dus zal de politiek leider van de PvdA Bert Kozijn niet meegaan met een dergelijke motie. Het CDA zal wel wat wegzakken maar niet dusdanig dat er veel zetels moeten worden ingeleverd. Het CDA heeft een behoorlijk vaste achterban. D66 die in zetels zal gaan stijgen wil ook weer mee gaan regeren in Almelo. En je moet nu eenmaal met je “vrienden” door één deur kunnen. Dit geeft ook aan dat indien de Almelose kiezers niet radicaal anders gaan stemmen alles blijft zoals het was.

De stem op 3 maart is aan de Almelose burger. Verandering, dat kan de Almelose burger waarmaken, of voortgaan richting financiële afgrond, zonder openheid en zonder transparantie.

Posted by Redactie

1 comment

Zie daar komt het nu al boven water VRIENDJESPOLITIEK!!! dat is nou net wat we niet meer in Almelo moeten hebben,en hoe kun je nu al bezig zijn met coalitie vorming,weet men de uitslag van de verkiezingen nu al.CDA en PVDA gaan denk ik toch meer verliezen dan men nu denkt want ze maken er echt een potje van vooral het CDA die hebben toch de meeste fouten gemaakt oplichting van de Burgers van Almelo en steekpenningen daar zijn ze echt niet vies van,D`66 doet er goed aan om niet nu al met coalitie vorming bezig te zijn want dan komt ook deze partij niet geloofwaardig over en krijgen ze mijn stem ook niet.

Geef een reactie