Problemen bij PVA door een-tweetje met Tubantia

Er komt steeds meer duidelijkheid omtrent de recent ontstane problemen bij de Partij Vrij Almelo van Harry de Olde, die raadslid Gerwen Kamphuis uit de partij zette. Tot op heden is er amper een reden voor gegeven en was de zaak in nevelen gehuld en gehouden. Kamphuis echter, doet nu een boekje open op deze site. Kamphuis meldt:

“Zonder onderling overleg laat de lijsttrekker vertrouwelijke collegestukken lekken naar Tubantia. Uiteraard door iemand anders laten doen om zelf later de onschuld uit te kunnen hangen. Ook net doen of ie van niks wist over een kritische brief door mij gemaild aan het college over de situatie Kolenbrander Bornerbroek. Als het college laat weten niet gediend te zijn van dergelijke kritiek, gebruikt hij het tegen je en gebruikt het zelfs als excuus mij de PVA uit te zetten. Maar daar zit meer achter, maar eerlijkheid om hier dan voor uit te komen ? Nee, die is er niet, hij steekt nog een mes in je rug door tegen Tubantia te suggereren dat ik mogelijk iets ergs heb meegemaakt in mijn jeugd (Nou, heb het gevraagd, maar mijn moeder weet van niks). Nog meer stiekemigheid: Na het lekken van die stukken bel ik de voorzitter heer Snijder hierover. Heer Snijder geeft enkel de mededeling dat ie geen voorzitter meer is en druk is met andere dingen.
Vervolgens wordt op een gemene achterbakse manier het werken van de raadsvolger onmogelijk gemaakt zodat deze maar vrijwillig opstapt. Na nog meer kritiek op zijn achterlijke beleid wordt ik dan uit de PVA gegooid. En wat blijkt: Heer Snijder is dan toch ineens weer voorzitter. Had heer Snijder er geen zin meer in nadat ie niet is gekozen en/of had meneer Snijder een probleem met mij ? Wat was het probleem, had dat te maken met de opmerking van lijsttrekker dat de AIVD mij in de gaten hield i.v.m. de zogenaamde bedreiging van een wethouder ? Wat een kortzichtige opmerking. Wat het probleem ook was, had het me gewoon op de man af gezegd.

Kritiek kan deze lijsttrekker niet hebben, dat is te moeilijk, dan ga je over de zijlijn en heb je geen inbreng meer, het liefst wil hij dat mensen hem aanbidden, die hij zijn ikbenzogeweldigverhalen kan vertellen.”

PVA = Partij Veer Achterin

Gerwin Kamphuis.

Posted by Redactie

3 comments

Ach Yolanda, het lucht even op, hadden ze nog tegoed. Dat je even met me meedoet vind ik prima, maar anonieme kritiek vind ik een beetje jammer. Tja, welke Yolanda zou het zijn ?

Een raadslid onwaardig, zulke baggeruitspraken. Jezelf naar de afgrond helpen is oke, maar ook nog die gestolen zetel in je val meeslepen is een onwaardige daad. Heb je geen werk als raadslid of blijf je je eigen gal spugen? Geef die gestolen zetel terug en vertrek uit de politiek, je zit er immers alleen voor jezelf. Of ben je daar ook te laf voor, net zoals met dat gal braken van nu? Ik deed nu even met je mee, hoe voelt dat?
Een schande dat je je gezicht nog laat zien daar.

Soort zoekt soort

Geef een reactie