Sloop flats Rombout Verhulstlaan onnodig

Op de agenda van de raadsvergadering van dinsdag 21 september 2010 staat de bestemmingswijziging van de Rombout Verhulstlaan. In een exclusief interview met Almelo Anders zegt raadslid Gerwin Kamphuis (LKA) tegen te zullen stemmen. En niet zonder reden. Naar het zich laat aanzien worden op de locatie nog goede sociale flats gesloopt met de bedoeling om er te zijner tijd met name exclusieve zorgwoningen te bouwen. Sommige woningen worden gewoon nog bewoond. De bestemmingswijziging lag vanaf 7 juli jl. 6 weken ter inzage. De helft van Almelo was op vakantie dus wist van niets. Handig. Of de plannen worden verwezenlijkt, is de vraag.  Slopen in tijden van crisis is niet verstandig. Grote kans dat door de sloop weer voor jaren de zoveelste lege plek wordt gerealiseerd.  Hieronder het fragment. Het hele interview volgt.

Posted by Redactie

6 comments

Fred = …. van de Gemeente Almelo !!

@Kris

Beetje raar argument…

Als er al het nodige is gesloopt, dan ook maar de rest slopen?

Dan is het hek van de dam natuurlijk. Kun je de halve stad wel gaan slopen

Nou nou. Lekker platform dit. Je zegt dat er drie flats zijn gesloopt en je krijgt gelijk een tirade op je bord van iemand die ongetwijfeld in het echt geen Fred heet. En ja, ik ben exact dezelfde Kris die reageerde op het Fortezza-artikel. En ja, in dat artikel stonden beweringen die niet juist waren. En nee, ik ben ook geen ambtenaar. Een blokkade voor het leven nog wel. Wegens een onwelgevallig standpunt? Excuses, ik dacht dat deze site bedoeld was voor discussie.

Kris? Is dat niet die vent, die een half jaar geleden hier ook zo tekeer ging tegen het artikel over het Fortezza-contract en eenmaal als ambtenaar ontmaskerd heel snel z’n klep hield? Ja toch? Die hele grote waffel ten spijt had deze site het helemaal bij het rechte eind en zie wat er nu van Fortezza terecht is gekomen. En zie wat ons als burger nog te wachten staat aan naweeën van dit rampzalige project. Redactie, kunt u deze meneer niet voor het leven blokkeren, want dit is toch geen site voor mislukte ambtenaren, die in onze tijd het internet afstruinen op zoek naar op hun gerichte kritiek? Wat een waslap.

Het is mij enigszins onduidelijk tegen welke sloop Kamphuis hier nu eigenlijk is. Immers, drie flats zijn al lang en breed tegen de vlakte. Dat je dan nu ageert tegen de sloop van de twee resterende flats, dat kan, maar dat lijkt me persoonlijk dan drie flats te laat.

Geef een reactie