Vanavond nieuwjaarsreceptie VVD

De Pvda mag dan Sheila Timmerman hebben gestrikt, maar de VVD gooit vanavond (8 januari) vanaf 20.00 uur tijdens de nieuwjaarsreceptie in de Ravelzaal van het Theaterhotel alle remmen los met een EXCLUSIEF optreden van de grootste grappenmaker uit hun midden… Gerrit van Woudenbergh!

Vergeet Tineke Schouten die op hetzelfde moment ook ergens in het theater optreedt, want Gerrit wordt met de jaren alleen maar leuker. Als altijd wordt het een grote onemanshow. Met Gerrit kunnen we de crisis mooi weglachen. Crisis? Hoezo crisis? Met natuurlijk eeuwige sidekick Herman Nijhuis, die de voorzet geeft terwijl Gerrit ‘m eenvoudig inkopt. U kunt grappen verwachten over het nieuwe stadhuis, Almelo Nouveau, over Waterrijkje en zijn klassieke typetje ‘De hondenpoepopruimer’. GA DAT DUS ZIEN en… vol is vol.

Posted by Redactie

2 comments

Leefbaar Overijssel/OPA

Leefbaar Overijssel/OPA is gelieerd aan de Onafhankelijke Senaatsfractie ( http://www.osf.nl ) en haar actieve denktank, vertegenwoordigd in de Eerste Kamer, valt onder de provinciale partij Leefbaar Overijssel en staat voor nieuwe politiek, die streeft naar bestuurlijke vernieuwing, interactieve transparante no-nonsense politiek tussen de burgers en de gemeente! Leefbaar Overijssel/OPA streeft naar welvaart, welzijn en onafhankelijke burgers t.o.v. de gemeente, waterschappen, energiebedrijven maar ook t.o.v. bedrijven die deze waarden aantasten, dit alles binnen een sterke sociale gemeenschap zonder dat dit ten koste gaat van het individu. Op deze manier komt de macht weer terug bij de burgers en ligt ons lot niet langer meer in handen van de bureaucratie en multinationals. Geen woorden maar daden. Geen beslissingen vóór ons, maar dóór ons. Almeloers moeten zelf weer kunnen beslissen wat er met hun stad en belastinggeld gebeurt. Zorg dat u samen met OPA/Leefbaar Overijssel vanaf 3 maart 2010 niet voor spek en bonen in de gemeenteraad zit. OPA doet niet aan partijpolitiek. Het gaat ons om verandering ten gunste van de burgers.

De grootste grap heette Johan Andela, gewoon een simpele baantjesjager.
Kortom deze vvd hoeven niet te vrezen, geef mij maar pvda, transparant en helder.

Geef een reactie