BREAKING: Gerwin Kamphuis (LKA) door OM gedagvaard

 

Na ruim twee jaar ligt dan toch ineens een dagvaarding van het Openbaar Ministerie (OM)  bij het Almelose raadslid Gerwin Kamphuis (Lijst Kamphuis Almelo) op de mat. Het zal de zoveelste soap worden van een uitermate knullig stadsbestuur, dat fout op fout stapelt en niets van het recente verleden heeft geleerd. Een enorme blunder waarmee de gemeente zichzelf, de stad en haar burgers compleet belachelijk maakt. Kamphuis schreef ons het volgende:

Ruim twee jaar na de zogenaamde belediging komt het er dan toch van, ik ben gedagvaard om me op 12 september 2011 te verantwoorden bij de rechtbank. Als tijdelijk medewerker bij de gemeente Almelo heb ik eind 2009, naar aanleiding van de hele affaire om de gijzeling, een reactie geplaats op Tubantia over Sjoers. ”Dat een pistool niet nodig was geweest en hij Sjoers gewoon op zijn dikke bakkes had moeten slaan”.

Ambtenaren van de gemeente Almelo vonden dit zo verschrikkelijk erg, dat ze aangifte hebben gedaan bij de politie wegens bedreiging en beleding. Als andere burgers dit soort reacties plaatsen op Tubantia, wat veelal gebeurt, doen ze niks, dit is pure willekeur, het meten van de gemeente Almelo met de bekende 2 maten.

Na ondervraging door de politie kon ik heengaan en pas 1 jaar later komt er een schikkingsvoorstel van 400 euro voor enkel belediging. Dit voorstel heb ik geweigerd omdat ik van mening ben dat het politieke uitlatingen waren, op dat moment wilde ik al deel gaan nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ik was van mening dat een wethouder die Almelo zo verschikkelijk veel geld heeft gekost, wel eens op zijn nummer mag worden gezet. Sterker nog, de ambtenaren hebben aangifte gedaan, de heer Sjoers weet niets van de dagvaarding, het interesseert hem ook niet en is zelfs van mening dat wij elkaar niet hoeven te ontwijken in verband met het gebeurde

Met vriendelijke groet,
Lijst Kamphuis Almelo
Gerwin Kamphuis

Posted by Redactie

8 comments

Gefeliciteerd met de uitspraak !

Succes ermee Gerwin. Ik erger me ook dagelijks wild aan tal van politici die ons landje, willens en wetens, grondig verkwanselen voor onze kinderen, kleinkinderen enzovoort. Puur a-sociaal !

De Aal,

Ja sorry, ik zal het nooit meer doen 😉

Wim,
Een oproep tot het toebrengen van letsel ?
Daar maak je het nog spannender mee.

Groet
Gerwin
LKA

Parlementaire onschendbaarheid heb je m.i. pas tijdens je raadsperiode. De kwalificatie was toendertijd dan ook van een ‘gewone’ burger. Desalniettemin vind ik de gewraakte uitlating, een oproep tot het toebrengen van letsel niet dusdanig wereldschokkend dat je hier 1,5 jaar later alsnog een vervolging voor op moet starten.

-”Dat een pistool niet nodig was geweest en hij Sjoers gewoon op zijn dikke bakkes had moeten slaan”.-
HAHAHAHAHA.
Vraagje: die ambtenaren die aangifte hebben gedaan…zijn dat dezelfde die eerst het hardste meelachten over je opmerking? Of zijn/waren dat die (nu nog steeds?) stille vrienden van bovengenoemde en…betalen ze dit ge-OH zelf ???
Tja…voor humor moet je niet bij deze gemeente zijn, die kent dat gevoel niet.
Die kent in bepaalde gevallen klaarblijkelijk ook niet de vrijheid van meningsuiting.
Men heeft alleen gevoel in de (te lange?) tenen en voor zelfverrijking ten koste van anderen…ter eer en glorie van henzelf, hun portemonnee en de eigen coalitiepartij(en).
Prestigeprojecten doordrukken terwijl deze gemeente financiëel zwaar in de (financiële) shit zit.
Vele andere gemeentes (zelfs in Den Haag!!) stoppen dan daarmee, maar in Almelo weet men het nog steeds beter en gaat gewoon eigenwijs door, ondanks die vele verliesgevende projecten. Als men maar minimaal 1 van de vele bedachte projecten er zo snel mogelijk door
weet te drukken, zoals dat nieuwe stadhuis. Zodat men zelf het gevoel heeft dat men iets voor Almelo heeft betekent en later soppend in de broek met familie en vrienden kunnen wijzen naar het gebouw zeggende: kijk…dat hebben wij nou voor elkaar gekregen.
In mijn ogen weer het zoveelste geval van machtsmisbruik !!!
Net zoals deze dagvaarding.
GATVERDAMME, wat een onsmakelijke toestanden hier in Almelo.
De vrijheid van meningsuiting wordt ook steeds duurder: de geldnood en air is hoog in NL, en vooral in Almelo.
Ik zal naar aanleiding van deze reactie ook gaan wachten op een dagvaarding.

Je moet tegenwoordig steeds meer letten op wat je typt of zegt,
omdat men de nadruk vaak op de verkeerde plek legt.
Want voordat je het weet…heb je een dagvaarding aan je reet.

Jammer van het gemeenschapsgeld dat met deze onzin gemoeid is !
Intrekken die dagvaarding, dit leid tot niets anders dan ergenissen.

Tja, Gerwin,

Sjoers dik noemen, dat is schandalig !
Dat kan toch niet. Zo verloedert Nederland…. 😉

Geef een reactie