Eerste wapenfeit buurtpreventieteam Almelo de Riet

 

AlmeloAnders was aanwezig bij de eerste schoonmaakactie in De Riet van het door burgemeester Hermans ingestelde buurtpreventieteam (BPT). Wat bleek: een buurtbewoner had zijn grijze vuilnisbak verkeerd aan de straat gezet. Na verraad door een mede-buurtgenoot kwam het team, onder leiding van Hermans en ondersteund door wethouder Van Woudenbergh gelijk en met gepast geweld in actie. Dat zal de raddraaier leren. Daarna keerde de rust weer in deze altijd tumultueuze en gevaarlijke volkswijk vol paupers. Een hele verbetering dus! Hoewel goed vermomd, zijn Hermans en Van Woudenbergh duidelijk herkenbaar gefotografeerd. Zie hieronder het resultaat.

 


 

Posted by Redactie

7 comments

Hoe is het met de grijze bak die het probleem was in dit artikel? Of was de oplossing: we nemen een probleemmaker mee en laten het probleem gewoon links (rechts op de foto) liggen ?
De Almelo Aanpak?
Hoe het met de probleemmaker in kwestie is durf ik niet te vragen…gezien het “menselijke” beleid dat men in Almelo voert. Oh…ik weet het al: die heeft vast al zo’n verhoogde boete gekregen…als oplossing.
-Deze reactie is geïnspireerd door het onpersoonlijke beleid waarbij men bij problemen wel wil ingrijpen zónder het probleem meteen kordaat op te lossen, vooral als het problemen bij bepaalde mensen betreft.-

De politie in Almelo komt alleen nog in actie als er geld te halen is.
Het waakbaar en dienstbaar is er allang vanaf. Het is een verlengde graaiarm van de overheid geworden.
Het is toch vreemd dat als je hulp nodig hebt en de politie belt, zij geen tijd hebben , of vragen om een formulier op internet in te vullen ?
Echter voor de “razzia’s” langs de A35, heeft de politie plotseling wel 20 man beschikbaar !

Het allerslechtse is zelfs nog dat het prutsbestuur van Almelo zich verschuilt achter de uitspraak dat de teams in contact met de politie staan. Jamaar hoe zit dat dan, want bij 112 meldingen is er al niet genoeg politie. En ze willen nog meer interventieteams, maar hoe moet dat dan met maar 1 politieauto op straat door de week ? Nooit en nergens is er politie als je ze nodig bent, maar wel om een 19 jarige man uit Purmerend op te pakken die in zijn EENTJE, zich met hand en tand heeft verzet tegen 4 GEWAPENDE overvallers.

Iedereen gewoon een wapen in huis, dan halen ze het niet meer in hun achterlijke hoofden om mensen thuis te overvallen of buurten te terroriseren.

En ben ik nou gek, of staat Jan Veenstra daar naast Hermans.
Hij kijkt nog snel naar beneden, maar dat baardje heeft hem de das om gedaan.

Haha, ja naar verhouding had het beter Mieke Kuik kunnen zijn !!

haha, Hermans is 2 koppen groter dan VanWoudenbergh op deze foto !!!!!

Geef een reactie