Fraai

En ziehier het resultaat van het vermoedelijk flink offeren aan Bacchus, want we mogen toch aannemen dat niemand zoiets bij z’n volle verstand doet? En dan nog: wat ben je een held als je gemeenschappelijk betaald bezit (jijzelf dus ook) moedwillig in de vernieling helpt. Dit soort mietjes doet dat meestal in gezelschap van vrienden om zichzelf zodoende op een zeer puberale manier te bewijzen. Beati pauperis spiritu, oftewel: zalig zijn de armen van geest. Want dat ben je als vandalist, een triest figuur.

Dit is zomaar even een foto,  na het Almelose uitgaansweekeinde geschoten langs de Van Rechteren Limpurgsingel ter hoogte van de caravanhandel. Daar staat het hier afgebeelde, vernielde mededelingenbord. En zo valt er na elk weekeinde wel iets dergelijks te fotograferen. Een oud-wethouder van deze stad legt er zelfs een hele verzameling van aan op z’n site.

Posted by Redactie

2 comments

Tja, in Hengelo heeft iemand iets tegen zwarte auto’s… Meerdere voertuigeigenaar vond puinbrokken in zijn of haar auto, samen met de restanten van voor- en zijruiten…
Wat de lol is van dergelijk hersenloos gesmijt?
Taelfaud

Je zou het bijna onder de noemer kunnen plaatsen van:

Almelo bruist…van de drankorgels.

Geef een reactie