LKA over VVD: geen draaikonten, maar stadverraders

In niet mis te verstane taal laat Gerwin Kamphuis van Lijst Kamphuis Almelo (LKA) op haar website weten dat de VVD sinds de verkiezingen een partij van draaikonten is. Sterker nog, Kamphuis heeft het zelfs over ‘stadverraders’, dit vanwege het niet nakomen van verkiezingsbeloftes. Op de site geeft Kamphuis een opsomming van tegenstrijdigheden, die stuk voor stuk bewijsbaar en na te trekken zijn via de website van de gemeente. Daar staan namelijk alle raadsvergaderingen geregistreerd, mét beeld, mét geluid. Wie de boel doorpluist komt erachter dat bijvoorbeeld VVD’er Herman Nijhuis het trekpaard van het college blijkt te zijn. Eerst in de raad roepen dat er geen dwangsommen worden geïnd en nu ineens wel?  Ja en amen is zijn devies. Maar we mogen niet te hard trappen, want hij jankt en hinnikt nogal gauw. Hier de link naar de pagina van LKA: http://lkalmelo.nl/2011/01/stadhuis-kiezersbedrog/
Veel leesplezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Braaf en gewillig galoppeert het trekpaard van het college, Hinnik Nijhuis, voor collegeleden ‘Aylin-Maggie’-Hermans en mede-menner en paardenslager Van Woudenbergh uit. Ja dwangsom, Nee dwangsom…

Posted by Redactie

4 comments

Ook zónder zo’n mooie hartverwarmend en toch ook confronterend gedicht/stukje poëzie uit de gedachte van een vrouw…die VEEL BETER verdient als haar NU WORDT AANGEDAAN, is onderstaande een serieuze overpeinzing waard:
(NOODKREET !!!)
Haar naam is Henny, een vrouw met een (vaak dichtent) HART, een ZIEL én MEDEDOGEN.
Zulke goede meelevende energieke spontane hoopgevende initiatiefrijke mensen en ondernemers (zoals b.v Henny ter Avest, om maar even dit actueel voorbeeld aan te halen) kom je VÉÉL TE WEINIG tegen in deze maatschappij, dus OOK in Almelo.
Wat betreft het ontbreken van dichten en/of poëzie: daar kunnen heel veel mensen makkelijk mee leven.
Maar ik vraag me toch werkelijk af hoeveel mensen nog makkelijk kunnen leven met het ontbreken van hún hart, ziel en mededogen?
Ik weet wél: IK zou daar zelf beslist NIET MEE KUNNEN LEVEN, want het zal ALTIJD aan je blijven KNAGEN, zolang je leeft !!!!!
Vooral: als men nog steeds de mogelijkheid en durf heeft om werkelijk “Het Verschil” te maken….en het tóch nog steeds nagelaten wordt. Hoe langer men wacht, hoe groter de scha(n)de. Voor wie de vorige zin geldt…is nog maar de vraag. Dit ter overweging.

Waar is de paardenslager !

Wie wil weten, hoe dit geritsel, gerommel, gedraai, er na deze ontkenningsfase uit zou kunnen zien, kan zich een beeld vormen op Internet.

Google en geef het jaartal 1789 in.

Parijs 1789, de bestorming van de Bastille. De inwoners hadden erg genoeg van.
De tijden zijn veranderd, de gereedschappen ook, maar eens is genoeg is genoeg.

Een stadsbestuur kan in 2011 wel met zachte hand worden wegjejaagd.

Aleen de VVD, bovenstaande geldt voor alle partijen.

Geef een reactie