Ook gij, Gerrit ?

Gerrit van Woudenbergh ook in de fout met CV

UPDATE 1: Van Woudenbergh zou HBO opleiding “economy” hebben gevolgd en met diploma hebben afgesloten maar haalt dit zelf van Linkedin af en verandert dit in “handelsavondschool”.

UPDATE 2: Tubantia neemt zonder bronvermelding nieuws van AlmeloAnders over CV- gerommel Van Woudenbergh over.

UPDATE 3: Toelichting Van Woudenbergh in Tubantia dat hij Handelsavondschool heeft vertaald naar hbo klopt niet. Er staat op de oude CV HBO ‘economy’ EN Handelsavondschool. Een conclusie mogelijk: Van Woudenbergh heeft HBO ‘economy’ opleiding verzonnen.

UPDATE 4: Van Woudenbergh vindt commotie rond Klaasen maar ‘gedoe’ (Tubantia).

Nadat bekend werd dat VVD gedeputeerde Job Klaasen – eufemistisch uitgedrukt – zijn CV in positieve zin had aangepast, blijkt onder de politici inmiddels de pleuris te zijn uitgebroken. Diverse politici haasten zich hun CV tot normale proporties terug te brengen. Wat blijkt? Weer slecht nieuws uit het steeds vaker struikelende VVD-kamp! VVD-wethouder Gerrit van Woudenbergh heeft zijn CV op Linkedin in allerijl aangepast! Snel snel! Voordat iemand er achter komt! Maar AlmeloAnders is er achter gekomen. Aanvankelijk had ook Van Woudenbergh, net als Klaasen, op zijn CV staan dat hij de HBO-opleiding  “economy” heeft genoten en een diploma heeft gehaald. Zie hieronder het bewijs:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na aanpassing binnen de laatste 22 uur (!)  staat ineens vermeld dat de beste man in plaats van een HBO-opleiding ‘economy’, nu  handelsavondschool “economy” en enkele cursussen heeft gevolgd. Waar hebben wij dat niet eerder gehoord? Ach ja bij Job Klaasen! Voor wie het niet gelooft, volgt hier het bewijs.


 

 

 

 

De vraag dringt zich – net als bij Klaasen op – welke reden wethouder Van Woudenbergh heeft om zijn CV aan te passen. Heeft hij in dezelfde klas als Klaasen gezeten? Is dit, net als bij Klaasen ook onbedoeld? Is hij ook dyslectisch? Welke conclusie trekt Gerrit van Woudenbergh nu? Zoek de verschillen:

CV nu:

CV 22 uur geleden:

Voor een groter formaat van de illustraties: klik er 2x op en u ziet de originele versie.

Wij zijn twee vrienden, jij en ik. Twee dikke vrienden, jij en ik… hoeba
hoeba hoeba hop hop hop… en erg creatief met onze CV’s en geloofsbrieven.

Posted by Redactie