Harry de OIde is Almelose politicus van het jaar

Almelo Anders kan terugkijken op een van haar meest succesvolle polls ooit. Wij vroegen u te stemmen op uw favoriete politicus in Almelo in het jaar 2012. U bracht maar liefst 239 unieke stemmen uit. Als een van de weinige nieuwssites kan er bij de polls van AlmeloAnders beslist niet dubbel worden gestemd. Elke stem is dus uniek en eenmalig.

DeOlde-2

Wij feliciteren Harry de Olde (Partij Vrij Almelo) met zijn uitverkiezing van politicus van het jaar 2012 in Almelo. Applaus voor deze man, die het beste voor heeft met burgers en dieren. Het was een afgetekende  overwinning aangezien hij zo goed als 50 % van de stemmen behaalde. Op een zeer verdiende tweede plaats eindigde VVD-dissidente Israa Abdullatif. Dit zal haar een steun in de rug zijn. Een rug die zij overigens als een van de weinigen recht hield toen het erom ging (Fortezza, stadhuis). Kortom een vrouw uit één stuk! Hulde voor Israa.

Voor Gerwin Kamphuis (LKA) zal het toch slikken zijn dat hij én achter De Olde én achter Israa eindigde. Maar een derde plaats is alleszins respectabel. Wij vermoeden dat De Olde eenvoudigweg een grotere achterban weet te mobiliseren. Als De Olde en Kamphuis weer de krachten bundelen zouden de gevestigde partijen worden weggevaagd!  Afgaand op de poll lijken de oudere politici als Stork en Isendoorn de burger toch te weinig aan te spreken. De laatste plaats van Hans Buitenweg is teleurstellend maar hij is wel de enige linkse politicus is die een nominatie haalde. 2013 zal de echte graadmeter worden: het laatste jaar voor de volgende lokale verkiezingen. De politici moeten nu namelijk alles uit de kast halen!

Posted by Redactie

4 comments

De krachten bundelen gebeurt wel op zijn tijd bij bepaalde onderwerpen. En misschien had een onderling gesprek voorafgaand aan het royement, het royement wel kunnen voorkomen. Nu kwam het onverwacht, zonder waarschuwing.

voor “pareticulieren” gelieve uiteraard te lezen “particulieren”. Laatste foutje van 2012.Hoewel…?

Hallo Harry,

Gefeliciteerd met je succes. Ik gun het je van harte, hoewel ik altijd PvdA zal blijven stemmemn, zélfs in deze rare gemeente.
Wat me in het bijzonder aanspreekt in jouw partij is de belangstelling voor dieren. Die zijn, in tegenstelling tot de tweebenige soort, altijd onschuldig en ze verdienen ons respect en onze “liefde”, om een groot woord te gebruiken.
Misschien kun je eens de aandacht vestigen op de mogelijkheid een dier van de Kinderboerderij te adopteren? Een prima initiatief, zowel voor pareticulieren als voor bedrijven, verenigingen (bijv. Ver. van Eigenaren!)
Een goed Nieuwjaar voor jou, én voor Almelo gewenst. Ik zie het buitengewoon somber in, allemaal.

Beste mensen,

Van hieruit wil ik iedereen bedanken voor al jullie stemmen en steun!
Ik ben er gewoon nog een beetje beduust van … Het nieuwe jaar staat bijna voor de deur. … Dit jaar ga ik er weer vol frisse moed tegenaan, samen met al die fantastische mensen om mij heen.

Een hele fijne jaarwisseling en past u alsjeblieft op tijdens het afsteken van vuurwerk en denk ook aan al die angstige dieren…

Harry de Olde

Geef een reactie