Nieuwe ‘sterke’ vrouw in college B&W van Almelo

 

Toen wij hoorden dat ene Anja Timmer de PvdA-wethouderspost van Theo Schouten zou overnemen gingen wij even op zoek op Internet. Wij kwamen gelijk deze foto’s tegen in de veronderstelling dat het om de internationaal naam en faam gemaakt hebbende bodybuildster Ana Timmer zou gaan. Met recht een sterke vrouw, ziehier het bewijs:

Helaas hadden we de verkeerde Anja Timmer te pakken. Dus niet de sterke vrouw hierboven, maar het is de dame hieronder die we in Almelo krijgen…

Om hierover dus geen misverstand te laten bestaan: hieronder zien we de “echte” Anja Timmer

Mevrouw is op de eerste plaats blij dat ze weer een baan heeft.  “Yes, nieuwe baan! Ik word wethouder in Almelo! ” twitterde zij.  Of Almelo blij moet zijn, zal moeten blijken. Erg vrolijk worden we echter niet van de depri fotootjes. Dat belooft wat.

Posted by Redactie

7 comments

J. van Willigen

Dinsdagavond 10 juli 2012 de laatste Raadsvergadering, daarna gaat het voltallige bestuur van een rustperiode genieten. Verdiend???

Resultaat 2011, Resultaat voor bestemming € 54.385.000,00 NADELIG!!!! Geld foetsie!!!!!
t.l.v. de Algemene Reserve € 7.290.600,00, daarmee is de laatste reserve ook vakkundig uitgegeven. Ook foetsie!
De volgende afwaardering van Waterrijk van € 20.000.000,00 naar 2013 ?
Toch weer mooi een jaar uitgesteld.
Blijvende onzekerheid, waar gaan we nu echt bouwen, Indie, Weggeler??

Een overbodige wethouder aanstellen, geen probleem voor zo’n geweldig collegiaal bestuur in onze stad.
B & W ga met uw Raad na uw enorme inspanningen, maar genieten op de hei en kom gezond van geest terug of blijf gewoon weg.

Als we als welkomstgeschenk beginnen met een fles shampoo………….

@ Teun Steun. Je doet aan illusie politiek.
Je wekt de indruk dat er in Almelo een politieke partij is
die voor jou de problemen kan en wil oplossen
na de gemeenteraadsverkiezingen 2014.
Je leeft in een droomwereld als je dat gelooft.

Een goede zaak dat de PvdA Almelo een langdurig werkloze een baan gunt. En dat voor het lullige bedrag van 7.000 euro’s per maand, exclusief onkosten, die ook nog eens een ‘ paar rooien’ zijn. Nee, goed bezig Partij van de Armoe, partij van salonsocialisten die het voortdurend weghalen bij mensen die hard moeten werken voor de kost. Was het maar alvast 2014, want dan rekent de belastingbetaler rigoureus af met dit college van graaiers, draaiers en leugenaars.

Lijst Kamphuis Almelo

Het is nog niet zover, formeel moet de raad nog instemmen.
http://www.lkalmelo.nl

TEGEN

Van mij mag ze een boerka gaan dragen.

Het is triest te zien, dat na alle bezuinigingen en afwaarderingen een volstrekt overbodige vijfde wethouder wordt benoemd.
Met de vorige verkiezingen was (eigenlijk) al afgesproken om het pad naar een bruisend stadje met 4 wethouders te gaan bewandelen.
Zeker na het stopzetten en uitstellen van veel grootse plannen zou het tot de verkiezingen 2014 het met 4 wethouders te werken een enorme besparing opleveren. Denk aan: Salaris,vaste onkostenvergoeding, bezighouden,soc. lasten, pensioenpremie en wachtgeld enz.

Ik hoop, dat de nieuw aangetrokken wethouder een tijdelijk contract krijgt aangeboden, dat zou na 2014 in ieder geval weer een wachtgeldregeling besparen.
In de eigen ambtelijke organisaties is het kennelijk lastig om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Leuke functies moeten behouden blijven, de gemeenschap kan ook hiervoor gewoon betalen…
Het is kennelijk geen probleem om met groot enthousiasme de lasten voor onze burgers te verhogen en dan te roep toeteren, dat we weer een sluitende begroting in elkaar geknutseld hebben.
M.i. weer een gemiste kans om te bezuinigen, we hebben ook nog veel ambtenaren, die in hoge niet bestaande salarisschalen worden betaald.

Geef een reactie