Op wie stemt u als er nu gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn in Almelo?

 

Na alle commotie rond het Fortezza-drama vragen wij ons af waarop u zou stemmen als er nu gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn. Zou het huidige college, bestaande uit PvdA, CDA en VVD, dan nog steeds een meerderheid behalen? Breng hiernaast uw stem uit!

Posted by Redactie

3 comments

Geachte raadsleden en college,

Pasgeleden is via een motie van LKA de Poortaffaire weer op de agenda van de raad gezet, omdat een meerderheid van de raad dit een zorgvuldig uitgezocht wil hebben.

Een motie van LKA voor een onderzoek naar obstructie inzake het Fortezzaonderzoek van de rekenkamer is echter verworpen, heeft nog geen vervolg. Ik meende dat de wethouder ook in zoveel woorden zei dat de schijn van obstructie is veroorzaakt door ”dom” handelen van het college. Om die reden heeft het college ook een motie van treurnis omarmt.

Laten we de dommigheid achter ons laten en ervan uitgaan dat er dus fouten zijn gemaakt in het Fortezzadossier. Een soort van cultuuromslag wordt nu dan ook door de raad en u gewenst.

Bent u het dan niet met mij eens dat deze ”dommigheid cq fouten maken”, ook geheel van toepassing kan en moet zijn op andere migrainedossiers ? Ik noem nog maar even de dwangsommen voor Dolle Pret, de 6 voorbereidingsbesluiten bij Wissink, de subsidies voor het theaterhotel, wie er meer kent mag het zeggen.
Ik zou het persoonlijk erg op prijs stellen dat we nu dan eens af gaan rekenen met alles wat ons hoofdpijn of een slechte naam als gemeente kan bezorgen. Dus de andere migrainedossiers zou ik ook graag op de agenda zien verschijnen.

Ik zit er aan te denken hier een motie voor in te dienen of de rekenkamer te verzoeken dit op te pakken, maar misschien zijn er betere oplossingen. Zijn er misschien tips of voorstellen vanuit de raad of het college om dit te regelen ?

Laat de DE BURGER maar WINNEN.
Dat is het belangrijkste in het leven…vind ik.

Geweldig, AlmeloAnders gaat ook met de verkiezingen meedoen ?

Geef een reactie