‘Superman’ trekt VVD-kar

 

Zondag 1 september jongstleden werden de uitgehongerde VVD- (aspirant)raadsleden en overige handophouders door de eigen wethouder Gerrit van Woudenbergh  geïndoctrineerd tijdens getrakteerd op een heuse BBQ.  De voormalige keurslager is het vak namelijk nog niet verleerd. Na een dergelijke schranspartij kon het niet anders dan dat men , tegen beter weten in, unaniem het vertrouwen uitsprak in de lijsttrekker voor de komende verkiezingen, Johan Andela de nieuwe superman van de partij.

AfvallAndela-100dpi

De (slagers)messen zijn echter al geslepen en het valt te bezien of Andela, die het charisma heeft van een pissebed, het politieke talent van een mestkever en een groot gehalte aan mafketelisme predikt  überhaupt een deuk in een pakje boter zal slaan. Andela is namelijk persoonlijk verantwoordelijk voor de verziekte sfeer binnen de stadhuismuren. Vanwege de bezuinigingen op het apparaat is de angstcultuur verder aangewakkerd. Daar zal nieuwbouw niets aan veranderen. Mooi van buiten maar rot van binnen, zoals Kamphuis dat altijd zegt. Is het niet verdacht dat er zo snel werd begonnen met het bouwen van het nieuwe stadhuis? Men hoopt dat het stadhuis bij de verkiezingen geen thema meer zal zijn. Het tegendeel is waar. Er zal politiek afgerekend moeten worden.

Wat weten de heren wel wat de doorsnee Almeloër niet weet of niet mag weten? Wat voor aap (Artikel 12) zou er ten langen leste toch nog uit de mouw komen? Tel alle non-argumenten eens bij elkaar op: nieuwbouw is goedkoper (grote kolder), het is goed voor de werkgelegenheid (ja, maar daar profiteert geen Almelose werkeloze van) en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat velen niet weten is dat Andela in de jaren ’90 ook nog raadslid van D66 was, maar de partij gedesillusioneerd verliet omdat hij zijn persoonlijke ambities totaal niet kon waarmaken. De stap naar de stropdassen was snel gemaakt, het pluche was bovendien al voorverwarmd dus kon hij zo plaatsnemen, echter na wel eerst een ‘garantie-op-terugkeer-naar-oude-baan’ te hebben bedongen. Bij een debacle (in feite zijn wij de tel al kwijt inmiddels) zou ie zo weer in z’n oude functie terecht kunnen (Sportraad red.) We voorspellen dat er van de PVVDA na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 niet veel meer over zal zijn. Bestaat de Sportraad eigenlijk nog wel?????

Posted by Redactie

5 comments

✅ Transaction 38 583 Dollars. GЕТ > https://forms.yandex.com/cloud/65db118c43f74fe420ecbf03?hs=e1990ec6b190aa1cc2c405299ed0f0ab& ✅

r9rv9n

Er is maar één partij die mijn stem waard is omdat zij ALTIJD opkomen voor dieren en dat is de PVA. De leugens van de VVD en aanverwanten kennen we nu zo langzamerhand wel. Heel erg doorzichtig hoor!! Als het niet zo treurig was hoe de bevolking wordt voorgelogen zou je het hilarisch kunnen noemen. Daar trapt toch geen hond meer in?

Goede tijden slechte tijden is er vergeleken met Almelo den Den Haag niets bij! Wat een soap!!!

De sprookjes zijn de wereld nog niet uit, de sprookjesvertellers ook niet, en de gevolgen ook niet. Die krijgen onze nazaten op hun bord…blijkt nu al!!!

VVD Almelo –Honden belasting ( zucht)
Zijn ze bij de VVD nou zo dom ,of denken ze daar dat de Almelose hondenbezitter nou zo dom is??
De VVD in Almelo, bedenkt op een niet al te fris vleesfeestje, dat wat Rutte in den Haag deed van alles beloven en later terugdraaien, met de verkiezingen, zou toch in Almelo ook moeten kunnen,—We houden voor de gemeenteraadsverkiezingen de Hond(enbezitters) een Worst voor, Die we na de verkiezing,(ALS WE ER MAAR ZITTEN,NIEUW STADHUIS) wel terug kunnen draaien.
Almelose Burgers en hondenbezitters trap er niet in, het gaat hen alleen om het luxe pluche in het nieuwe stadhuis, wat de Almelose bevolking door dezelfde figuren door de strot is gedrukt.

Geef een reactie