Breaking: Gemeente #Almelo blundert verder: verkiezingsborden #Almelo te klein (update)

De verkiezingsborden in Almelo blijken te klein om om alle 16 partijen de mogelijkheid te bieden hun posters op te plakken. De politieke slogan van de VVD is verworden tot een heerlijk recept:  “Oorgaan met Pruimen”.

IMG-20140226-WA0002

Update: AlmeloCentraal knalt er het volgende persbericht uit:

P E R S B E R I C H T

Geen plaats op verkiezingsborden

De gemeente Almelo heeft te kleine verkiezingsborden geplaatst waardoor er geen plek meer is voor de posters van Almelo Centraal.

Gisteravond hebben de partijen die in Almelo meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen de borden beplakt die door de gemeente beschikbaar zijn gesteld. Ter voorbereiding op deze gecoördineerde acties zijn klaarblijkelijk fouten gemaakt. Op de borden is geen ruimte voor 16 posters op het vooraf afgesproken A2-formaat. Er is ruimte voor 14.

De lijsten 10 tot en met 16 hebben hun nummer bij loting toegewezen gekregen. Almelo Centraal kreeg nummer 16 en valt voorlopig door het lot dus ook van het bord.

Wij verwachten dat de gemeente een adequate oplossing zoekt.

Mocht dit leiden tot het opnieuw beplakken van (andere?) borden, dan zullen zeker de kleinere partijen, met een kleine campagnekas, de kosten van het bijdrukken van posters op de gemeente verhalen.

Op ons twitteraccount @almelocentraal vindt u een aantal foto’s van borden. Het gaat in totaal om 23 borden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met lijsttrekker

Israa Abdullatif: 06 408 409 10 of mailen naar info@almelocentraal.nu

 

www.almelocentraal.nu

facebook: Almelo Centraal

twitter: @almelocentraal